Tvbaskerud

BILENTUASIAST FAVORIT SIDE

Butikker som leverer ekstra lys til Norge

vision x extraljus

By on august 27, 2016

Det er store prisforskjeller på ekstralys mellom ulike nettbutikker. Fremfor alt, de svenske butikkene som holder en lavere pris enn våre norske butikker. Svenske Ljusgiganten leverer eksempel Vision X Cannon ekstralys, eller extraljus som det heter på svensk, til en lavere pris enn sine norske konkurrenter, noe som betyr at de fleste nordmenn velger å kjøpe deres belysning over grensen. Kvaliteten er den samme, og produktene er identiske i utseende, som dessverre medfører problemer for våre norske bedrifter. Vi finner et lignende scenario i Finland hvor finnene i de fleste tilfeller velger svenske butikker når prisen er lavere. Et annet problem som jeg personlig mener er at våre norske butikker sjelden har produktet på lager. Jeg kjøpte tre stykker Cannon lysene fra LG i løpet av uken og fikk dem levert bare to dager senere, til tross for avstanden. Det er ikke bare prisene som er bedre i vårt naboland, men også leveringstid, ironisk nok.

Forresten, jeg var veldig fornøyd med de ekstra lys som virkelig leverte det var lovet på forhånd. Utvalget er fantastisk, og etterlater lite å være ønsket. Lysene var relativt enkelt å montere på egen hånd, og da må jeg innrømme at jeg ikke er en spesielt hendig person. Hvis du føler at monteringen er vanskelig å utføre selv slik at du alltid har muligheten til å ta hjelp av en workshop som samler lyset i én. Cannon lys har en levetid på 50.000 timer, og garantien er 5,5 år, som føles veldig sikker. Jeg tror ikke jeg trenger å kjøpe noen flere ekstra lys på i en god stund framover, eller jeg håper ikke likevel.