Tvbaskerud

BILENTUASIAST FAVORIT SIDE

En side for de som ønsker å lære mer om biler

By on august 19, 2016

Tvbuskerud er ment for alle som er glad i biler og alt annet relatert til det. Arna bil magasinet har vært å miste lesere i en rasende, og jeg vet at når jeg en gang leste alt som hadde å gjøre med biler. Mitt liv handler om biler og bil tilbehør, men dessverre tror jeg det er skrevet for mye om dette området, og jeg finner heller ingen side som holder en god kvalitet på nettet. Jeg begynte Tvbuskerud da jeg kom ned fra dette området som grenser Akershus, Oslo. Mitt mål med denne siden er å skape en sterk plattform for automotive entusiaster som deler min lidenskap og ønsker å dele sine meninger med likesinnede mennesker som meg selv. Det vil bli skrevet ut på begge biler, hjul, dekk og billys og ideen er at du bør leseren kunne kontrollere hvilke områder du vil at vi skal skrive om. Det vil være mange videoer tilgjengelig på dette nettstedet og derav navnet tvbuskerud.